10 tipů, které vám pomohou vybrat to správné žluté oblečení

Pokud jde o výběr oblečení, žlutá barva je skvělou volbou. Ať už se jedná o šaty, sukni nebo jakýkoli jiný typ oblečení, žlutá barva může každému oblečení dodat zcela nový rozměr. Zde je 10 tipů, které vám pomohou vybrat to správné žluté oblečení do vašeho šatníku:

 

1. Vyberte si kombinaci žluté a jiných barev

Žlutá může vypadat skvěle v kombinaci s jinými barvami, takže se nebojte experimentovat. Vyzkoušejte žluté a bílé oblečení nebo kombinaci žluté a černé. Možná budete překvapeni, jak skvěle může žlutá vypadat v kombinaci s jinými barvami. 

 

2. Vyberte si správný odstín žluté

Existuje mnoho různých odstínů žluté, proto se ujistěte, že jste si vybrali takový, který lichotí vaší pleti. Pokud máte světlou pleť, zkuste jemnou, pastelovou žlutou. V případě tmavší pleti zvolte sytější, jasnější odstín.

 

Příklad odstínů:

odstin-zlute-1odstin-zlute-2

 

 

3. Zvažte příležitost

Žlutá je skvělá barva pro běžné nošení, ale pro formální příležitosti může být příliš jasná. Pokud se například chystáte na svatbu, možná budete chtít zvolit tlumenější odstín žluté.

 

4. Zvolte správnou látku

Ne všechny látky vypadají ve žluté skvěle, proto se ujistěte, které z nich budou vypadat nejlépe. Bavlna a len jsou skvělou volbou, protože vás udrží v chladu a pohodlí. Nicméně oceníte hlavně úplet, který vás nikde nebude stahovat a bude tím nejpohodlnějším materiálem, kterého se nebudete chtít vzdát. 

 

5. Nezapomeňte na doplňky

Doplňky mohou outfit skutečně dotáhnout k dokonalosti, proto jich nezapomeňte ke svému žlutému oblečení pár přidat. Pro skutečně poutavý vzhled volte doplňky v doplňkových barvách, jako je žlutá a zelená.

 

6. Vyzkoušejte žlutou na žluté

Žlutou nemusíte nutně kombinovat s jinými barvami. Zkuste si vzít žluté šaty se žlutým páskem a botami a získejte odvážný, módní vzhled.

 

7. Zvažte roční období

Žlutá je skvělá barva na léto, ale na zimu nemusí být tou nejlepší volbou. Ujistěte se, že vybíráte žluté oblečení, které se hodí k danému ročnímu období.

 

Šaty, které využijete celý podzim i zimu:

2saty3saty4saty

8. Vyzkoušejte potisk

Pokud hledáte něco trochu jiného, zkuste žluté šaty nebo sukni s potiskem. Květinové a geometrické potisky vypadají ve žluté skvěle.

 

 

9. Nepřehánějte to

I když je žlutá barva skvělá, nechcete to s ní přehánět. Vyberte si jeden žlutý kousek na oblečení a spojte ho s doplňkovou černou nebo bílou.

 

Mohlo by se hodit 

Jaký je rozdíl mezi ILKA FASHION a běžnou konfekcí

Nová kolekce jaro léto 2022 

Jaký je rozdíl mezi ILKA FASHION a běžnou konfekcí

 

Máte dotaz? 

Zajímá vás více informací ke kolekcím IKLA Fashion a nákupu na e-shopu? Podívejte se Nejčastěji kladené otázky nebo nám napište e-mail na info@ilka.cz, vždy rádi a nápomocně odpovíme, abyste si u nás vybrali skvěle padnoucí stálice vašeho šatníku. 


Pokud máte cestu do Tábora, můžete se zastavit osobně v našem ateliéru, kde najdete a vyzkoušíte kousky z našeho e-shopu. Často jsme po republice na akcích a design marketech, sledujte Facebook a Instagram.

Zpět do obchodu